dijous, 13 de setembre del 2018

Ximo Mínguez s´adjudica el V Torneig de Festes de Manuel


 Dones, homes, xiquets, majors...convivència intergeneracional

  El passat dissabte 1 de setembre es va cel.lebrar el V torneig de festes de Manuel, tercer any que  porta el nom de Memorial Eduardo Pérez. Vora 60 jugadors-es es van aplegar per passar un matí entretingut, en el que es van disputar, simultàniament dos tornejos.

Ho van fer molt rebé, donava gust de veure´ls jugar
  Es va jugar un torneig sub-10, en el que es va imposar el jugador de Guadassuar David Cucó Remigia, seguit molt a prop per Ximo Torres Cano de La Primitiva de Xàtiva, tots dos de categoria sub-10. Els primers classsificats de la categoria sub -8, tots empatats a punts, van ser Nacho Reig Pedrón i Ferran Fuster Blesa de la Primitiva de Xàtiva, juntament amb Hugo López Doménech del club d´escacs Alberic. Els locals, Encarna Guzmán Fuentes i Guillem Moscardó Pérez també van ser premiats i van fer un bon torneig.Cal destacar el comportament impecable de tots els xiquets, jugant de forma esportiva i, a més, sense cometre moltes jugades il.legals, cosa infreqüent en aquestes edats. Ací la classificació :

Tremenda partida entre Vicen i Tere.
  Al torneig Obert participaren més de 40 jugadors-es, de diferents nivell de joc. Des de molt forts ,no mès hi ha que veure el rànquing inicial, fins gent que s´està iniciant als escacs. Remarcable va ser la paticipació femenina, encara que la proporció entre dones i homes encara és molt desfavorable per elles. A Manuel, continuem intentant que el màxim de dones possible s´incorpore als escacs i hi han moltes que assisteixen a classes i que van iniciant-se en la competició.


  En l´àmbit estrictament esportiu cal dir que la competència va ser dura i una desena de jugadors es van alternar en les primeres taules durant tot el torneig. En la última ronda els jugadors del club d´escacs Alberic, Ximo Mínguez i Alfonso Martínez, es van trobar en la primera taula, caiguent la victòria de part del primer. Tots dos van ocupar les dues primeres posicions de la classificació, acabant en la tercera Paco Barbero del club d´Alzira. Els millors jugadors locals van ser Federico Cabrera i Albert Sancho, que van quallar un magnífic torneig. Kiko Ordúñez també va ser premiat com a primer sub-12. Podeu consultar tots els resultats punxant a l´enllaç

                                                
Ximo Mínguez vs Alfonso Martínez en la partida decisiva

 L´entrega de trofeus va estar presidida pel regidor de festes, José Enrique Ferri, i per l´Alcalde. Josep Antoni Pastor, que a més va disputar el torneig, com a gran jugador que és. Està federat i és una peça clau en l´equip Eduardo Pérez de Manuel.

  En resum, crec que la gent va quedar contenta i amb ganes de tornar el proper any, que és el més important. Des d´ací vos convidem ja i agraïm a tots els que heu vingut enguany la vostra assistència i predisposició a pasar un bon matinet gaudint de la nostra passió pels escacs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada