dimarts, 2 de novembre del 2021

Fí de temporada exitós

 

   El cap de setmana passat va finalitzar la Lliga Interclubs d’escacs 2021. Un any més, el Club Escacs Manuel “ Eduardo Pérez “ hi va participar, però aquest any ha sigut digne de menció en la història de la nostra associació.

 Per mèrits esportius, ja n’és prou complicat aportar dos equips a la lliga, però no només ho hem fet cada jornada, sinó que cada setmana es quedava gent a la reserva pel fet de comptar amb una nombrosa quantitat de jugadors i jugadores federades. Però lluny de fixar-nos només amb aquesta data, l’equip A va aconseguir l’ascens a Primera provincial després d’obtenir un magnífic resultat com a campió invicte, imposant-se en totes les jornades disputades als seus rivals. L’equip B va fer el seu debut a la lliga amb molta motivació i moltes ganes d’agafar experiència sobre el tauler, aconseguint també disputar bones partides per a finalitzar cinqué classificat.

Ara ja estem tots pensant en la propera lliga Interclubs que començarà el gener de 2022, on esperem que l’equip A aconseguisca consolidar-se a la categoria i l’equip B continue formant planter i gaudint de l’experiència.

 

Aquesta societat gaudeix d’una salut de ferro que li garanteix molts anys de vida. Comptem amb un bon grapat de dones molt participatives, la qual cosa converteix al club Eduardo Pérez en un dels qui més representació femenina pot tindre a l’interclubs de tot el territori valencià. Enguany s’haguera pogut donar el cas de presentar una alineació formada per huit fèmines en alguna jornada, encara que no ha coincidit que cap setmana poguera ser així.

 

També comptem amb escaquistes molt joves, xiquets i adolescents que a poc a poc van formant-se a l’escola del club i que en cada torneig demostren la seua progressió, celebrant les victòries i aprenent de les errades.

Aquesta lliga, aquesta participació, aquesta aposta per la igualtat i aquestes opcions de futur fan del nostre club molt més que un club, fan que tots junts conformem una família on l’estima, el respecte i les ganes de seguir avançant i progressant aconsegueixen que et sentes com a casa.

 Xiquets i xiquetes, joves i majors, iniciats, experts i novells, tots tenen cabuda a la família del Club Escacs Manuel “Eduardo Pérez” que, any rere any, comprova com augmenta la qualitat esportiva i humana dels seus membres.

 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada