diumenge, 15 de juliol del 2018

2ª Edició d´escacs al carrer

Aspecte general de la placeta de la Riba, poc abans de fer-se de nit

  Ahir dissabte, vam celebrar la segona edició de l´activitat que nosaltres anomenem " Escacs al Carrer ", que consisteix en que fem partides amistoses, vull dir que no es tracta de cap torneig, ni hi han premis. A les 7 de la vesprada ja estàvem preparats per començar a la Plaça de la Riba, on sempre fa un bon airet i bona ombra. No vam notar massa la calor, la veritat. A la mateixa hora i a la veïna localitat de L´Ènova es disputava una volta a peu, pobrets meus això sí que es pesat. Aixina que vam pensar que si ells eren capaços de correr pel sol 8-9 km, nosaltres podríem fer l´esforç de jugar a l´ombra i asseguts unes quantes partidetes d´escacs.

Mare i fill,gaudint d´una partida èpica.
Més de trenta-cinc persones van passar al llarg de la vesprada a fer alguna partideta, agraïm també la visita d´alguns amics de localitats veïnes, com ara Rafa Marí i Paco Sisternes de Xàtiva i  també Sergi Sanchis Hernández d´Alberic. Sobre les 10 vam arreplegar, no sense que tindre que gastar un cert grau d´insistència, atès que els que estaven jugant no volien parar per les bones. A continuació, vam parar les taules i van sopar d´entrepà. El club va pagar la beguda i la picadeta, cosa que sempre està bé.

Dos contra dos, vam perdre per culpa meua.
   L´any que vé tornarem a repetir, sobre estes dates. Ja  vos informarem a tots oportunament, amb la idea de que ens honoreu amb la vostra presència.


 Ah, tota la vesprada va estar amenitzada per una gran selecció musical que anava des de Guns´Roses a Bruno Lomas, passant pels millors cantants i grups de música en català.

Robert i Vicen, en una lluïta acarnissada

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada