dissabte, 21 de juliol del 2018

Finalitza el IV Open de Xàtiva



 Ahir divendres va acabar el IV Open Internacional de Xàtiva, un torneig que està guanyant-se, molt merescudament, un lloc entre els millors tornejos del país. Més de 70 participants, la majoria valencians, però també hi havia una bona representació d´altres llocs de l´estat. S´ha cel.lebrat al Convent de Sant Domènec on, és clar, fer una errada greu és pecat. Les condicions eren molt bones i hem estat molt còmodament, amb molt d´espai entre unes taules i altres.

A la dreta, Pablo Cruz, el guanyador del torneig
   Després de set rondes, en cinc dies de gran lluita, ha resultat guanyador el Mestre Internacional alcoià Pablo Cruz Lledó en un final molt emocionant en el que haguès pogut guanyar quatre o cinc jugadors. La última partida en acabar ha estat la disputada entre el MI Rufino Camarena i Antoni Montalbán, en la que s´ha arribat a un final de torre i cavall contra torre, sense peons. És un final teòric de taules, però cap la possibilitat que el que juga només amb la torre, cometa una errada i puga perdre. Això ja li va passar a Judith Polgar contra Kasparov. La partida, lògicament, va acabar en taules, per la regla dels 50 moviments, i en un fort aplaudiment dels presents.

El futur del club, donant molta guerra ja.
   Del nostre club, vam participar Albert, Arman, Gerard i un servidor, que vam intentar donar el bo i millor de nosaltres. Albert va guanyar dues partides en un dia, una gran fita per ell, de la que m´alegre enormement. Arman també va guanyar les seues partides, demostrant que cada dia juga millor i que la seua progressió va a molt bon ritme. Jo vaig tindre un torneig molt irregular, tot i que , al remat, vaig acabar al lloc 16é de la classifició, massa alt per als meus mèrits. El que ha destacat moltíssim ha estat Gerard que ha fet unes partides molt bones davant de rivals molt superiors en teoria, guanyant 83 punts d´ELO. Tant ell com jo hem aconseguit la segona possició en les respectives classificacions per trams, guanyant cinquanta eurets cadascú, cosa que sempre alegra.
  
  El que més satisfà és veure com la gent del teu club va progressant i cada dia juga millor. A banda, de que a l´hora d´entrega dels premis siguen premiats jugadors del club. Anem fent-nos un nom de gent seriosa al món dels escacs valencians i anem passejant, amb molt d´orgull, el nom de Manuel i d´Eduardo Pérez pels pobles i ciutats valencians.

 Ací vos deixe l´enllaç amb els resultats i classificacions .


                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada